Steering Business Successfully

Sok út vezet a sikerhez. A leggyorsabban velünk ér célba.

Szakértelmünk

A szakértelem versenyelőny.
A versenyelőny pedig siker.

Tovább

Horváth Akadémia

Egy olyan befektetés létezik, ami mindig megtérül: a tanulás.

Tovább

Vállalatirányítás és transzformáció a szakértelmünk. No meg a szenvedélyünk. Világszerte keresett vezetési tanácsadóként segítünk Önnek az erőforrások stratégiaorientált felhasználásban, a növekedési lehetőségek következetes kihasználásában, hatékony struktúrák és folyamatok felépítésében.
Végső soron abban, hogy rátaláljon a sikerhez vezető útra.

Adaptív IT 5.0 felmérés

Vajon milyen IT-ra van szüksége ma egy modern, sikeres vállalatnak? Hogyan szervezik meg az IT területet és hogyan működtetik azt a legjobbak?

Erre keressük a választ Adaptív IT 5.0 felmérésünkben. A kérdőív a hazai közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények IT és üzleti vezetői számára készült.

Tovább

Felsővezetőknek szóló szakmai fórum

Árazási konferencia

Rendezvényünkre az értékesítési, stratégiai és pénzügyi felsővezetőket várjuk a nagyvállalati szektorból.

Tovább

Felmérés a magyarországi IoT implementációs gyakorlatokról

Mi dolgunk a dolgok internetével?

Számos magyarországi cégnél használják már a dolgok internetét (Internet of Things, IoT), vannak kifejezetten jó gyakorlatok. Szinte nincs is olyan vállalat – nagyvállalati környezetben semmiképpen –, amelynél ne merült volna már fel olyan kezdeményezés, amely IoT implementációt igényelt. Az ezzel foglalkozó szakemberek pár éven belül várják az igazi áttörést, az IoT alkalmazásának tömegessé válását.

Tovább

IFUA Data & Digital 2022

Találkozzunk újra személyesen! Idén szeptember 28-án a Kopaszi-gáton levő Öbölház Rendezvényközpontban rendezzük meg konferenciánkat.

Tovább

Helyzetjelentés és aktuális kihívások

Mennyire zöldül a magyar pénzügyi szektor?

Az elmúlt egy év jelentős előrelépést hozott a zöld pénzügyek területén Magyarországon. A jegybank zöld programjai mellett ehhez rengeteget tettek hozzá a saját működésüket, termék- és szolgáltatási palettájukat átalakító pénzügyi piaci szereplők, az ezeket kereső ügyfelek és a hazai, valamint európai szabályozási keretrendszert fejlesztő itthoni és uniós szabályozók.

Tovább

Vezetői dilemmák IoT implementációs projektek kapcsán

Ma már - erre alkalmas szenzorika híján - nagyítóval kell keresni olyan nagyvállalatot, ahol még nem tapasztalták meg az első IoT implementációs projektek sajátosságait. Ezáltal némi összegzés már tehető megrendelői szemszögből.

Tovább

Fenntarthatósági közzétételi kötelezettség kalkulátor

Jelenleg a vállalatirányítási rendszerek pénzügyi eredmény fókuszúak, de a jövőben a fenntarthatósági szempontoknak is be kell épülniük az irányításba. Kalkulátorunk megmutatja, hogy, hogy az Ön vállalata milyen elvárásokkal fog szembesülni a következő években

Tovább

Az IFUA Horváth a Körforgásos Gazdaság Technológiai Platform tagja lett

Elnökségi taggá választották Bodnár Viktóriát, az IFUA Horváth ügyvezető partnerét.

Tovább

Publikációk

Karrier

Az IFUA Horváthnál a karrier egyaránt jelent szakmai és személyes fejlődést

Tovább

Nemzetközi jelenlét

Kapcsolat és útvonaltervezés irodáinkhoz

Bárhol látnak is lehetőséget a növekedésre vagy az optimalizálásra, mi ott vagyunk a helyszínen, és Önök mellett állunk a nemzetközi projektek véghezvitelében.

mutat