White Paper

„Hogyan alakítsuk újjá a működési modellt?”

Kulcstényezők a koronavírus-válságot követő szervezeti átalakításhoz

Az üzleti vezetők azzal a kihívással szembesültek egyik napról a másikra, hogy egy globális koronavírus-járványon kell átvezetniük a vállalatukat, mely az elmúlt 75 év legnagyobb válsága. Az előrejelzések a GDP súlyos csökkenését, valamint sok vállalat esetében a bevételek és a profit visszaesését jósolják. Az üzleti vezetőknek ebben a bizonytalanságban kell felkészíteniük szervezetüket a „koronavírus utáni világra”.

Az elmúlt hónapban a vállalatvezetők arra koncentráltak, hogy biztosítsák a cégük fennmaradását. A legfontosabb tennivaló a munkavállalók biztonságának megteremtése, továbbá a távoli munkavégzésre való átállás és a likviditás biztosítása volt. Az eredmények és a tapasztalatok azt mutatják, hogy sok vezető nagyszerű munkát végzett ezekben a viharos napokban és rendkívül gyorsan cselekedett. Gyors döntéshozatal,  funkcionális területeken átívelő együttműködés, költségekre való összpontosítás – hogy csak néhány olyan sikeres stratégiát említsünk, amelyeket ügyfeleinknél láttunk.

Boramir, R. / Fink, H. / Kühnemundt, S.
Megjelent: White Paper, 2020

Tovább a White Paperhez!