White Paper

„A legjobb pillanat az áttervezésre: CFO-agenda újratöltve”

Számos vállalatnál a pénzügyi funkció hagyományosan meglehetősen passzív és túlnyomórészt adminisztratív szerepet játszik. A koronavírus-válság idején azonban ennek pont az ellenkezőjére, minden pénzügyi terület proaktív menedzselésére van szükség a mindennapi üzletvitelben. A pénzügynek, most jobban, mint valaha, értékes üzleti partnerként kell együttműködnie minden egyéb funkcióval, hogy a vállalat a jelenlegi válságból sértetlenül léphessen ki.

A koronavírus által felvetett kihívások lendületbe hozták a cégeket, így lehetőséget kínálnak a pénzügyi funkciók aktívabb szerepvállalására.

Ismertetjük a válság különböző szakaszaiban meghozandó főbb pénzügyi intézkedéseket és körvonalazzuk, hogy meglátásunk szerint milyen fejlesztésekkel kell foglalkoznia a pénzügyi funkciónak a koronavírus-válság utáni időszakban a hatékony újraindulás érdekében.

Tobias, S. / Wenning, A.
Megjelent: White Paper, 2020

Tovább a White Paperhez!

The future of Finance

A videó egy új böngésző ablakban nyílik meg. Ha szeretné megnézni, kérjük, fogadja el a sütibeállításokat.

Szakmai hírlevél

Regisztráció