Adaptív IT 5.0 felmérés

Vajon milyen IT-ra van szüksége ma egy modern, sikeres vállalatnak? Hogyan szervezik meg az IT területet és hogyan működtetik azt a legjobbak?

Erre keressük a választ Adaptív IT 5.0 felmérésünkben. A kérdőív a hazai közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények IT és üzleti vezetői számára készült.

Turbulens időket élünk. Amikor 2018-ban útjára indítottuk az Adaptív IT felmérésünket, a világ még egészen más volt, mint napjainkban. Tartott a 2008-as válság óta töretlen fejlődés, a tőzsdék soha nem látott csúcsokon voltak; egészséges, békés környezetben éltünk.

Azóta nagyot fordult a világ: a COVID globálisan alakította át az ellátási láncokat és a munka világát, 2022-t pedig az orosz-ukrán háborús konfliktus és az ennek hatására elszabaduló energiaárak, általános infláció és gazdasági visszaesés határozza meg.

A világ nagyvállalatainak vezetői is másként látják már a világot, saját cégeiket és azok prioritásait: nemrégiben megjelent „CxO Prioritások 2022” című felmérésünkben a globális cégek felsővezetői 2. helyen emelték ki a kiberbiztonságot, ami egyértelmű válasz a háborús feszültségek miatt megszaporodott IT biztonsági incidensekre.

A kérdőív kitöltésével hozzájárulhat ahhoz, hogy képet kapjunk a hazai vállalatok legjobb IT szervezeti és működési, technológiai gyakorlatáról.

Az első 30 kitöltőt tiszteletjeggyel ajándékozzuk meg, amellyel részt vehet az idei Data & Digital konferenciánkon 2022. szeptember 28-án.

Kitöltöm a kérdőívet!