Transformarea corporativa

Transformarea de astazi pentru reusita de maine.

Mai mult

Steering Business Successfully

Managementul si Performanta reprezinta punctele noastre forte. Astfel sustinem companiile in a-si atinge obiectivele.

Digital Transformation

Comprehensive services at every level of the digital transformation.

Mai mult

Managementul corporativ si transformarea reprezinta competentele noastre... si, de asemenea, pasiunea noastra. In calitate de companie de consultanta in management cu reputatie la nivel international, va vom sprijini compania sa avanseze strategic, sa isi valorifice in mod constant potentialul de crestere, sa stabileasca structuri si procese eficiente si sa descopere drumul spre succes.

Top Teme

Transformarea corporativa

Adaptabilitatea strategica, structurala si culturala a companiei si angajatilor Dvs. reprezinta factorul decisiv pentru asigurarea propriei prosperitati si competitivitati financiare prezente si viitoare. In acest sens, este necesara o viziune holistica a companiei si un plan pentru o reinnoire fundamentala. Numim acest proces transformare corporativa.

Mai mult

Subiect actual

Hidrogenul verde - Modelarea eliminarii carbonului din economie

Pentru a atinge obiectivele de protectie a mediului este necesara implicarea tuturor sectoarelor, iar hidrogenul verde bazat pe energie regenerabila - una dintre cele mai importante tehnologii emergente - joaca un rol cheie. Fie ca este vorba de transport, industrie sau incalzire, expertii nostri va vor sprijini in cursul transformarii ecologice bazate pe hidrogen verde.

Mai mult

CxO Perspective

Topul prioritatilor pentru a iesi mai puternic din pandemia Corona

Pe baza interviurilor personale cu 212 membri ai comitetului executiv din cadrul a numeroase companii active la nivel international, raportul nostru de studiu va ofera o perspectiva interesanta asupra prioritatilor lor dincolo de Corona, a evolutiilor economice asteptate, a provocarilor si a tendintelor viitoare specifice industriei.

Spre studiu

Studiu recent

Urban Air Mobility Study Report 2019

"Business Between Sky and Earth" – Assessing the Market Potential of Mobility in the 3rd Dimension

Mai mult

Cariera

Aflati mai multe despre oportunitatile de angajare si dezvoltare

Aflati mai multe

Prezenta la nivel global

Detalii de contact si locatiile birourilor noastre

Oriunde identificati oportunitati de dezvoltare sau potential de optimizare, suntem alaturi, pentru a realiza proiecte internationale pentru Dvs.

Arata